fbpx

Verhuizingen

Uw betrouwbare partner voor verhuizingen van en naar Spanje.

Verhuisbedrijf Spanje

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verhuizing of emigratie naar Spanje? Al meer dan 6 jaar specialiseren wij ons in het veilig en stipt afleveren en ophalen van verhuisgoederen in Spanje. We zorgen ervoor dat uw verhuizing van of naar Spanje zonder zorgen verloopt, zodat u zich kunt wijden aan wat echt belangrijk is tijdens deze grote stap.

 

Een inboedel verhuizen naar Spanje kan een flinke onderneming zijn, met zorgen over de veiligheid, het juiste tijdstip en de staat van uw bezittingen. Bij REVI zijn we bekend met deze uitdagingen en zetten we ons in om u een zorgeloze ervaring te bieden. Het transport van uw goederen naar Spanje vereist zorgvuldige voorbereiding en diepgaand inzicht in de beste transportroutes en methodes om uw eigendommen veilig te stellen. Dankzij ons team van experts en de inzet van geavanceerde technologieën en vervoersoplossingen, garanderen wij dat uw bezittingen veilig in Spanje aankomen.

Naast onze internationale verhuisdiensten, bieden wij ook oplossingen voor binnenlandse verhuizingen in de Costa del Sol. Zo bieden wij een compleet verhuispakket, waarbij we de inboedel uit uw oude huis halen en deze netjes in uw nieuwe woning plaatsen. Ook bieden we een deur-tot-deur pakket aan.

Wellicht heeft u tijdens uw verhuizing de behoefte aan tijdelijke opslag, bijvoorbeeld voor het overbruggen van de periode tussen twee woningen of simpelweg omdat u meer ruimte nodig hebt om te beslissen wat u met bepaalde spullen wilt doen. Gelukkig kunt u ook hiervoor bij ons terecht en bieden wij uitgebreide opslagmogelijkheden in Nederland en Zuid-Spanje.

Waarom REVI?

Aantrekkelijke prijzen
Door ons veelzijdige wagenpark en efficiënte transportplanning kunnen wij ervoor zorgen dat uw verhuisgoederen voor een scherpe prijs de gewenste locatie bereiken.

Snelle service
Wij zijn altijd onderweg en laden en lossen wekelijks onder andere in de regio’s Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Baskenland en Madrid.

Altijd goed verzekerd
Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig zijn wij goed gedekt. Bij ons zijn uw spullen te allen tijde verzekerd tijdens het transport.

Opslagmogelijkheid in Spanje
U kunt uw goederen tijdelijk laten opslaan bij onze opslagruimte in Alhaurín de la Torre (Zuid-Spanje) of in Nederland.

Binnenlandse verhuizingen
Wij staan ook voor u klaar voor binnenlandse verhuizingen aan de Costa del Sol.

 Nederlands sprekend team
Niet alleen onze chauffeurs, maar ook onze klantenservice spreekt Nederlands. Dat is wel zo gemakkelijk!

Klantervaringen

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer info? Bel ons gerust op +31 174 288 021 (NL) of +34 951 731 352 (ES) of stuur een mailtje naar info@rsteurope.com. Wilt u een offerte ontvangen voor het transporteren van uw inboedel van of naar Spanje? Vul dan het offerteformulier hieronder in.