fbpx

Boot transport

Uw boot of jacht van of naar Spanje vervoeren? Dat kan betrouwbaar en gemakkelijk met REVI Speciaal Transport.

Boot transport van en naar Spanje

Zoekt u een manier om uw boot naar Spanje te vervoeren? Al meer dan 6 jaar verzorgen wij het veilige en stipte transport van vaartuigen naar diverse bestemmingen in Spanje zoals Málaga, Marbella en Gibraltar. Ons doel is om het vervoer van uw boot van en naar Spanje naadloos te laten verlopen, zodat u zich kunt richten op de essentiële zaken tijdens uw verhuizing of vakantie.

 

Boottransport naar Spanje kan een uitdaging lijken. Misschien maakt u zich zorgen over veiligheid, timing en de conditie van uw boot. Bij REVI begrijpen we dit goed en bieden we een zorgeloos traject aan. Het transporteren van uw boot naar Spanje vereist zorgvuldige logistieke planning en een grondige kennis van de beste routes en methoden om uw boot veilig te houden. Ons team van experts gebruikt de nieuwste technologieën en transportmethoden, zodat uw boot in dezelfde perfecte staat aankomt als waarin deze vertrok.

Waarom REVI?

Aantrekkelijke prijzen
Door ons veelzijdige wagenpark en efficiënte transportplanning kunnen wij ervoor zorgen dat uw boot voor een scherpe prijs de gewenste locatie bereikt.

Snelle service
Wij zijn altijd onderweg en laden en lossen wekelijks onder andere in de regio’s Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Baskenland en Madrid.

Altijd goed verzekerd
Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig zijn wij goed gedekt. Bij ons is uw boot te allen tijde verzekerd tijdens het transport.

Opslagmogelijkheid
U kunt uw boot tijdelijk laten opslaan bij onze beveiligde opslagruimte in Alhaurín de la Torre (Zuid-Spanje) of in Nederland.

 Goede communicatie
Wij houden u gedurende het hele transportproces goed op de hoogte en ons team is makkelijk te bereiken.

 Nederlands sprekend team
Niet alleen onze chauffeurs, maar ook onze klantenservice spreekt Nederlands. Dat is wel zo gemakkelijk!

Klantervaringen

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer info? Bel ons gerust op +31 174 288 021 (NL) of +34 951 731 352 (ES) of stuur een mailtje naar info@rsteurope.com. Wilt u een offerte ontvangen voor het transporteren van uw boot? Vul dan het offerteformulier hieronder in.