Over Ons

Onze manier van werken speelt in op de behoeftes van onze klanten

Voertuigtransportbedrijf Revi Speciaal Transport vervoert dagelijks voertuigen en inboedel tussen Nederland, België en Spanje, en vice versa.

Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw voertuig(en) / inboedel, voor een gemiddelde lage prijs uw gewenste locatie bereikt. Samen met ons hardwerkende team zorgen wij ervoor om al uw wensen tegemoet te komen door middel van directe communicatie.

Heeft u specifieke wensen dan kunt u deze aan ons voorleggen door geheel vrijblijvend contact op te nemen.

Specialisatie

Onze wagenpark bied ruime keus aan, hierdoor is het voor ons eenvoudig om maatwerk (specialisatie) aan te bieden. Voor alle doeleinden, auto’s, boten of inboedel hebben wij passend transport met een chauffeur die jarenlange ervaring op het gebied heeft.

Voor uw gemak

Om alles voor u gemakkelijker te maken, regelen wij alles voor u.
Het ophalen en brengen van uw goederen wordt zo zorgvuldig mogelijk voor u ingepland zodat u zo min mogelijk hinder heeft in het hele proces, een extra stap maken voor onze klanten is voor ons vanzelfsprekend.

Aansprakelijksheid Verzekering

Ongelukjes zitten in een kleine hoek.
Gelukkig zijn wij goed gedekt!

Het kan natuurlijk voorkomen dat er schade wordt opgelopen tijdens het transport, daarom hebben wij als aanvulling op onze AVC/CMR verzekering een aanvullende Logistieke aansprakelijkheidsverzekering.

Verzekerd bedrag is €1.000.000,00 als premier risque per gebeurtenis of reeks gebeurtenissen uit een en dezelfde oorzaak.

De condities zijn:
Deze verzekering dekt het financiele nadeel dat verzekeringnemer lijdt ten gevolge van zijn aansprakelijkheid als vervoerder conform de Algemene Vervoercondities (AVC) en het internationaal vervoer over de weg (CMR) voor grensoverschrijdend vervoer.